June - 2017

Monday 26th

06:30

i-Boot Camp

45 mins

Instructor 1

Studio 1

07:15

iAbs

15 mins

Instructor 1

Gym

10:00

Total Boby Smash & Stretch

45 mins

Instructor 1

Studio 1

18:00

Studio Cycle

30 mins

Tobi Oloko

Cycling Studio

18:30

Zumba

1 hour,

Instructor 1

Studio 1

19:30

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

Tuesday 27th

06:45

iHit Training

45 mins

Instructor 1

Studio 1

07:30

iAbs

15 mins

Instructor 1

Studio 1

12:15

iSculpt & Strength

1 hour,

Instructor 2

Studio 1

18:00

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:15

U-Fitness Circuits.

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

20:00

Pilates

1 hour,

Instructor 1

Studio 1

Wednesday 28th

06:30

iCardio Fitnes

45 mins

Micheal Agyepong

Gym

10:30

iFit Boot Camp

45 mins

Micheal Agyepong

Gym

18:00

Studio Cycle

30 mins

Tobi Oloko

Cycling Studio

19:00

Boxing Camp

1 hour,

Tobi Oloko

Gym

20:00

Yoga

1 hour,

Instructor 1

Studio 1

Thursday 29th

06:45

i-Boot Camp

45 mins

Instructor 1

Studio 1

12:15

iCardio Fitness

30 mins

Instructor 1

Gym

18:00

i-Boot Camp

45 mins

Charlie Neville

Gym

19:00

Zumba

1 hour,

Instructor 2

Studio 1

20:00

Pilates

1 hour,

Instructor 2

Studio 1

Friday 30th

07:00

iAbs

15 mins

Manisha Fourie

Studio 1

18:00

Kettlebells

30 mins

Tobi Oloko

Gym

18:30

Abs & Core

30 mins

Tobi Oloko

Studio 1

19:00

iTrim

45 mins

Mo Abbas

Studio 1

Saturday 1st

11:00

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

11:30

iAbs

15 mins

Tobi Oloko

Gym

12:15

iHit Training

45 mins

Tobi Oloko

Gym

Sunday 2nd

10:00

Studio Cycle

45 mins

Manisha Fourie

Cycling Studio

Yoga

1 hour,

Instructor 2

Studio 1

11:00

Zumba

1 hour,

Instructor 1

Studio 1

13:30

iCircuits

30 mins

Manisha Fourie

Gym

14:00

iAbs

15 mins

Manisha Fourie

Gym


Download timetable