November - 2018

Monday 19th

06:30

iHIIT and Abs

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

12:30

iSculpt & Strength

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

17:45

Studio Cycle

45 mins

Manisha Fourie

Cycling Studio

18:30

Zumba

1 hour,

Antje Nilforoushan

Studio 1

19:30

Body Pump

1 hour,

Mariia Stasiuk

Studio 1

Tuesday 20th

06:30

iCircuits

45 mins

Uriel Romian

Gym

18:15

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:15

Boxing Camp

1 hour,

Tobi Oloko

Studio 1

20:15

Pilates

1 hour,

Maria Fernandez

Studio 1

Wednesday 21st

06:30

i-Tabata

45 mins

Manisha Fourie

Studio 1

13:00

iCycle Blast

30 mins

Manisha Fourie

Cycling Studio

18:00

Studio Cycle

45 mins

Kyle Holness

Cycling Studio

19:00

L.B.T

45 mins

Antje Nilforoushan

Studio 1

20:00

Yoga

1 hour,

Agnieszka Z-Draper

Studio 1

Thursday 22nd

06:30

i-Boot Camp

45 mins

Manisha Fourie

Gym

18:00

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:00

Zumba

1 hour,

Antje Nilforoushan

Studio 1

20:00

Pilates

1 hour,

Maria Fernandez

Studio 1

Friday 23rd

06:30

Functional Fitness

45 mins

Manisha Fourie

Studio 1

12:30

i-Tabata

30 mins

Michael Agyepong

Studio 1

Saturday 24th

10:00

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

11:00

Yoga

1 hour,

Agnieszka Z-Draper

Studio 1

12:00

Boxing Camp

1 hour,

Kyle Holness

Studio 1

Sunday 25th

10:00

Studio Cycle

45 mins

Manisha Fourie

Cycling Studio

10:45

Abs & Core

15 mins

Kyle Holness

Gym

11:00

Zumba

1 hour,

Instructor 1

Studio 1


Download timetable