May - 2019

Monday 20th

06:30

iHit Training

45 mins

Uriel Romian

Gym

12:30

Core & Stretch

45 mins

Emily Flynn-Constant

Studio 1

18:00

iCycle Blast

30 mins

Tobi Oloko

Cycling Studio

18:30

iBox-Kick

1 hour,

Elisha Murray

Studio 1

19:30

Body Pump

1 hour,

Kristina Zatsepina

Studio 1

Tuesday 21st

06:30

iCircuits

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

18:30

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:30

Boxing Camp

1 hour,

Tobi Oloko

Studio 1

20:30

Pilates

1 hour,

Maria Fernandez

Studio 1

Wednesday 22nd

06:30

i-Tabata

45 mins

Manisha Fourie

Studio 1

12:45

iCircuits

45 mins

Manisha Fourie

Studio 1

18:00

Studio Cycle

45 mins

Isaac Kay Acheampong

Cycling Studio

18:45

L.B.T

45 mins

Antje Nilforoushan

Studio 1

19:30

Street & Hip Hop

1 hour,

Instructor Igym

Studio 1

20:30

Yoga

1 hour,

Agnieszka Z-Draper

Studio 1

Thursday 23rd

06:30

i-Boot Camp

45 mins

Elisha Murray

Gym

18:00

i-Hiit Blast

30 mins

Isaac Kay Acheampong

Studio 1

18:30

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:30

Zumba

1 hour,

Antje Nilforoushan

Studio 1

Friday 24th

06:30

Functional Fitness

45 mins

Elisha Murray

Gym

12:30

i-Tabata

45 mins

Isaac Kay Acheampong

Gym

Saturday 25th

10:00

iHiit-Step

45 mins

Elisha Murray

Studio 1

10:45

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

11:45

Yoga

1 hour,

Instructor 1

Studio 1

Sunday 26th

10:00

Studio Cycle

45 mins

Manisha Fourie

Cycling Studio

10:45

iAbs

15 mins

Manisha Fourie

Studio 1

11:00

Zumba

1 hour,

Mariusz Pruszynskiom

Studio 1


Download timetable