February - 2019

Monday 18th

06:30

iHIIT and Abs

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

12:30

iDrills Strength Training

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

17:45

Studio Cycle

45 mins

Tobi Oloko

Cycling Studio

18:30

Zumba

1 hour,

Antje Nilforoushan

Studio 1

19:30

Body Pump

1 hour,

Kristina Zatsepina

Studio 1

Tuesday 19th

06:30

iCircuits

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

18:15

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:15

Boxing Camp

1 hour,

Tobi Oloko

Studio 1

20:15

Pilates

1 hour,

Maria Fernandez

Studio 1

Wednesday 20th

06:30

i-Tabata

45 mins

Manisha Fourie

Studio 1

12:30

iCircuits

45 mins

Elisha Murray

Studio 1

18:00

Studio Cycle

45 mins

Tobi Oloko

Cycling Studio

19:00

L.B.T

45 mins

Antje Nilforoushan

Studio 1

20:00

Yoga

1 hour,

Agnieszka Z-Draper

Studio 1

Thursday 21st

06:30

i-Boot Camp

45 mins

Ishmael Carty

Studio 1

18:15

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:15

Zumba

1 hour,

Antje Nilforoushan

Studio 1

20:15

Pilates

1 hour,

Maria Fernandez

Studio 1

Friday 22nd

06:30

Functional Fitness

45 mins

Elisha Murray

Studio 1

12:30

i-Tabata

45 mins

Michael Agyepong

Studio 1

Saturday 23rd

10:00

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

11:00

Yoga

1 hour,

Agnieszka Z-Draper

Studio 1

12:00

Boxing Camp

1 hour,

Tobi Oloko

Studio 1

Sunday 24th

10:00

Studio Cycle

45 mins

Tobi Oloko

Studio 1

10:45

Abs & Core

15 mins

Michael Agyepong

Gym

11:00

Zumba

1 hour,

Antje Nilforoushan

Studio 1


Download timetable