November - 2019

Monday 18th

06:30

iHIIT and Abs

45 mins

Uriel Romian

Gym

18:30

Group Cycle Blast

30 mins

Tobi Oloko

Studio 1

19:00

Body Pump

1 hour,

Kristina Zatsepina

Studio 1

20:00

Zumba

1 hour,

Marisol Famulari

Studio 1

Tuesday 19th

06:30

i-Boot Camp

45 mins

Instructor 1

Gym

12:30

Functional Fitness

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

18:30

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:30

iExplode

45 mins

Christopher Zarkadoulas

Studio 1

20:30

Pilates

1 hour,

Maria Fernandez

Studio 1

Wednesday 20th

12:45

i-Tabata

30 mins

Instructor Igym

Gym

18:45

Natural Movement

45 mins

Christopher Zarkadoulas

Studio 1

19:30

Boxing Camp

1 hour,

Tobi Oloko

Studio 1

20:30

Yoga

1 hour,

Agnieszka Z-Draper

Studio 1

Thursday 21st

12:30

iCircuits

45 mins

Instructor Igym

Gym

18:00

Extreme Sweat

30 mins

Instructor Igym

Studio 1

18:30

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:30

Zumba

1 hour,

Marisol Famulari

Studio 1

Friday 22nd

06:45

Functional Fitness

45 mins

Instructor Igym

Gym

12:45

i-Hiit Blast

30 mins

Julian Debrah

Gym

Saturday 23rd

10:00

Functional Abs

30 mins

Instructor Igym

Studio 1

10:30

Body Pump

1 hour,

Kristina Zatsepina

Studio 1

11:45

Yoga

1 hour,

Kristina Zatsepina

Studio 1

Sunday 24th

10:00

Studio Cycle

45 mins

Manisha Fourie

Studio 1

10:45

iAbs

15 mins

Manisha Fourie

Studio 1

11:00

Zumba

1 hour,

Mariusz Pruszynskiom

Studio 1


Download timetable