February - 2020

Monday 24th

06:45

iCircuits

45 mins

Uriel Romian

Studio 1

13:00

iAbs

15 mins

Uriel Romian

Studio 1

18:30

Group Cycle Blast

30 mins

Tobi Oloko

Studio 1

19:00

Body Pump

1 hour,

Kristina Zatsepina

Studio 1

20:00

Zumba

1 hour,

Marisol Famulari

Studio 1

Tuesday 25th

06:45

Extreme Sweat

30 mins

Uriel Romian

Studio 1

12:45

iHIIT and Abs

45 mins

Instructor Igym

Studio 1

18:30

Body Pump

1 hour,

Veronica Martynyshyn

Studio 1

19:30

Functional Rigs Training

1 hour,

Instructor Igym

Gym

20:30

Pilates

1 hour,

Maria Fernandez

Studio 1

Wednesday 26th

12:45

i-Tabata

30 mins

Instructor 1

Gym

18:45

Natural Movement

45 mins

Christopher Zarkadoulas

Studio 1

19:30

Boxing Camp

1 hour,

Tobi Oloko

Studio 1

20:30

Yoga

1 hour,

Agnieszka Z-Draper

Studio 1

Thursday 27th

12:30

Extreme Sweat

30 mins

Instructor 1

Gym

18:00

iCircuits

45 mins

Instructor 1

Gym

18:45

L.B.T

45 mins

Aleksandra Valcheva

Studio 1

19:30

Zumba

1 hour,

Marisol Famulari

Studio 1

Friday 28th

06:45

Kettlebells

30 mins

Instructor Igym

Gym

Saturday 29th

10:00

i-Tabata

30 mins

Instructor 1

Studio 1

10:30

Body Pump

1 hour,

Kristina Zatsepina

Studio 1

11:45

Yoga

1 hour,

Instructor Igym

Studio 1

Sunday 1st

10:00

iExplode

45 mins

Instructor Igym

Studio 1

10:45

iAbs

15 mins

Manisha Fourie

Studio 1

11:00

Zumba

1 hour,

Mariusz Pruszynskiom

Studio 1


Download timetable